"Останній дзвінок – поклик у доросле життя для випускників!"

     Банти, квіти та посмішки – школярі прощаються з навчальним процесом. Для когось свято сумне, а для когось радісне. Для першокласників свято Останнього дзвінка – особливе. Позаду – рік пристосування до учнівського середовища. Проте головними винуватцями свята є все ж одинадцятикласники – для них дзвінок в рідній школі зазвучить востаннє, вони востаннє в дружній шкільній сім’ї. На шкільне подвір’я сьогодні прийшли не лише учні школи і вчителі, а й батьки, керівники району.
     Не обходиться свято останнього дзвоника, як, зрештою, і першого, без грамот. Ось і сьогодні кращим учням було вручено грамоти та подяки від дирекції школи. Після виступів, вітань,нагород прозвучав останній дзвінок… Класні кімнати та коридори стали порожні – дітвора в очікуванні літніх канікул. А для вчорашніх учнів рідна школа назавжди залишиться в серцях храмом науки та місцем щасливого дитинства.
     Травень і червень - традиційна пора випускних, хвиля яких прокочується по всьому світу. Для тепер уже колишніх школярів це важливий момент, і всі вони прагнуть з розмахом відзначити свято, що символізує їх перехід у доросле життя. Як відзначається закінчення школи у різних країнах світу?! "Найяскравіші традиції випускників з різних країн світу (фото)"

Популярні дописи з цього блогу

"Календарно - тематичне планування з “Історії рідного краю. Запорізька область" для 5 класу"

"Календарно - тематичне планування уроків «Історії України (Вступ до історії ) 5 клас» I семестр"

"Календарно - тематичне планування з “Історії рідного краю. Запорізька область" для 6 класу"